Josip Iličić finančno podprl obnovo igrišča na območju garaže B

Uspešni slovenski nogometni reprezentant in član italijanskega prvoligaša Atalanta B. C., Josip Iličić – Jojo, se je odločil, da bo finančno podprl ureditev športnega in otroškega igrišča na območju garaže B (igrišče med ulicami Lojzeta Hrovata, Tuga Vidmarja in Juleta Gabrovška), kjer je živel in se igral kot otrok. Dela so se začela v začetku julija in predvidoma v dobrem mesecu bo igrišče dobilo svežo podobo in novo opremo. Vrednost donacije je 30 tisoč evrov.

Načrtovana dela: postavili bodo novi igrali z varovalno podlago za najmlajše otroke, sedaj asfaltirano košarkarsko igrišče bo po novem tartansko, zamenjali in prestavili bodo konstrukcije košev, postavili še gola za rokomet ter namestili nove lesene klopi. Krajevna skupnost bratov Smuk bo v sodelovanju s Timom Pregradom poskrbela za poslikavo garaže in stene ob igrišču s poslikavo z motivom Josipa Iličića.

Mestna občina Kranj, ki je lastnica površin igrišča, je Iličiću nudila strokovno pomoč in koordinirala pripravo projekta. Pozneje bo skrbela tudi za upravljanje in vzdrževanje Parka Jojo, ki bo nosil ime po nogometaševem vzdevku.

Josipu Iličiću – Jojotu se zahvaljujemo, ker podpira športno aktivnost otrok naše soseske in kvalitetno preživljanje njihovega prostega časa! Ponosni smo na njegovo potezo in verjamemo, da se bo tu kalilo še veliko športnih talentov.

Slikovni prikaz načrtovanih del:

Trovando modi per rimanere il più sani possibile, stiamo ottenendo un quadro più chiaro di ciò che influisce su di noi https://disfunzioneerettile.org/levitra.html
Prima di iniziare, prenditi del tempo per ottenere maggiori informazioni a riguardo
https://disfunzioneerettile.org/cialis-generico.html

Poiché i prezzi dei farmaci salgono alle stelle e i clienti con piani sanitari ad alta deducibilità devono spendere più soldi, questo tipo di acquisti su Internet è allettante
https://disfunzioneerettile.org/viagra-generico.html
Con un sito web affidabile ricevi offerte, che possono anche essere riscattate presso la farmacia del tuo quartiere con una ricetta valida per qualsiasi medicinale

1 Comment for “Josip Iličić finančno podprl obnovo igrišča na območju garaže B”

says:

Odlično izveden projekt. Zahvala Josipu, KS in občini, da so sklenili uresničiti dobro zamisel, saj imamo kot mala državica Slovenija veliko odličnih športnikov. Tudi tukaj nekateri že uresničujejo svoje sanje, kar bo pri nekaterih tudi realna bodočnost. Naj jim uspe, le zavedati se morajo, da pot do slave in dobrega športnika ni tako preprosta, ampak je treba vložiti veliko svoje volje, dela in truda, nikakor pa ne obupati, če ni rezultatov takoj. Ti vedno pridejo z vztrajnostjo in resnim delom. Upam, da stanovalce ne bo preveč motil hrup in bodo veseli, da se mladina ukvarja s športom ne pa kakšnimi neumnostmi, katere nimajo koristi za nikogar.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja