Organizacije naše KS

Društvo Ščitnica – moj dragulj

Društvo za pomoč ščitničnim bolnikom Gorenjske Ščitnica-moj dragulj Kranj je bilo ustanovljeno 2.aprila 2014 z namenom in željo ponuditi bolnikom, svojcem in vsem, ki se srečujejo in še iščejo dodatne informacije o boleznih ščitnice, center, kamor se vedno lahko obrnejo po pomoč, nasvet ali samo druženje z ljudi, ki se spopadajo z enakimi težavami. Delimo si izkušnje, nasvete, skupaj se učimo prepoznavati in reševati tegobe in posledice, ki jih prinaša življenje z obolelo ščitnico, saj je nesporno, da ta kronična bolezen, zaradi katere se sicer ne umre, bistveno vpliva na kakovost bolnikovega življenja in vseh okoli njega.

Le ob sodelovanju in zavedanju, da smo sami odgovorni za svoje zdravje in da je le-ta neizbežen del našega življenja, bomo lahko sebi in vsem okoli nas, zagotovili kakovostno življenje, čeprav nas pestijo težave zaradi obolele ščitnice.

Za več informacij o aktivnostih društva, članstvu ali  druge informacije, obiščite spletno stran www.scitnica-mojdragulj.com,pokličite na tel. 031 689 127 – Tanja ali pišete na drustvo.scitnicamojdragulj@gmail.com – lepo vabljeni, da se nam pridružite!

 

Balinarski klub Bratov Smuk

Društvo paraplegikov Gorenjske

Društvo Dekca