Obvezno razkuževanje večstanovanjskih stavb

V nedeljo je kot eden od ukrepov za zajezitev in obvladovanje epidemije novega koronavirusa začel veljati Odlok o obveznem razkuževanju večstanovanjskih stavb. 🏢

➡️ Odlok določa obvezno razkuževanje opreme v skupnih prostorih v ali ob večstanovanjski stavbi najmanj dvakrat dnevno.

➡️ Upravniki večstanovanjskih stavb Domplana so skupaj z Mestno občino Kranj, Gasilsko reševalnao službo Kranj in Komunalo Kranj stopili v akcijo nabave cenovno ugodnih razkužil, ki jih bodo koordinatorji lahko v kratkem prevzeli.

➡️ Koordinatorji večstanovanjskih stavb v upravljanju Fesst, d.o.o., naj bi pravtako že prejeli navodila in potrebne informacije.

➡️ Večina etažnih lastnikov se je odločila, da bodo sami razkuževali prostore in opremo. Naša krajevna skupnost bo, v dogovoru z Domplanom, tudi imela na voljo za koordinatorje blokov nekaj dodatnih razkužil, ki jih boste po predhodnem telefonskem dogovoru (na telefonski številki 040 807 406) lahko prevzeli na sedežu krajevne skupnosti tudi v popoldanskih urah in med vikendom. Koordinatorji blokov boste s strani vašega upravnika seznanjeni z vsemi potrebnimi informacijami in navodili.

🔴 Pazite nase in svoje bližnje in ostanite zdravi!

Objava odloka v Uradnem listu (št. 37, 28. 3. 2020, 684)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja