Obvestilo o ureditvi pasjega parka

V okviru proračuna MO Kranj za leto 2017 je na območju soseske Planina predvidena ureditev pasjega parka. Ureditev pasjega parka je predvidena na parceli št. 242/2 k.o. Klanec in parceli št. 252/7 k.o. Klanec. Parceli se nahajata na križišču Ručigajeve ceste in Ceste Rudija Šeliga nasproti trgovine Špar (slike lokacije v nadaljevanju).

Na omenjenih parcelah so neznane osebe postavile manjše objekte in vrtičke brez vednosti lastnika. Ker se bodo v septembru 2017 pričele aktivnosti za urejanje pasjega parka na Mestni občini Kranj prosijo, da v kolikor imate na zgoraj omenjenih zemljiščih, ki so last Mestne občine Kranj svoje imetje, da tega odstranite do 1. septembra 2017. V nasprotnem primeru bo Mestna občina Kranj o tem obvestila pristojne občinske inšpekcijske službe.

Hvala za razumevanje!
Dopis Mestne občine Kranj:
Dopis_obvestilo za KS_PasjiPark

Fotografije predvidene lokacije pasjega parka:

1 Comment for “Obvestilo o ureditvi pasjega parka”

says:

Prepričan sem, da je prav, da se naredi neki park za kužke. Kajti sedaj ni sprejemljivo, da se kužke vodi na zemljišče nad garažo B in pusti, da tam opravljajo svoje potrebe. Saj v glavnem lastniki pospravijo za svojimi kužki, nekaj se jih pa kot povsod najde, da se naredijo francoza in potem se nato tam igrajo otroci. Kar ni higienično, mogoče kdaj ne bo niti zdravo za otroke. Ker pa se lastništvo kužkov nezadržno širi, ti potrebujejo park, ki jim je v gradnji namenjen in mislim, da je tudi lokacija prava. Lastniki vrtov ne morejo podati izgovorov, da imajo tam vrtove, ker je na drugi strani hiše, še polno praznih vrtov in ni problem preseliti se za nekaj 10 m.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja