Obnovljeno igrišče za odbojko na mivki

V mesecu avgustu je na zapuščenem igrišču za odbojko na mivki za baliniščem na pobudo fantov iz naše planine potekala delovna akcija za obnovo odbojkarskega igrišča. Fantje, naši sokrajani so prostovoljno poprijeli v roke lopate in začeli z obnovo igrišča za baliniščem. Delo je potekalo več dni, kjer nam je uspelo v celoti obnoviti in urediti igrišče za odbojko na mivki.

Prekopali in presejali smo staro mivko, jo očistili trave in smeti. Pod mivko smo dali filc, ki bo preprečeval, da se plevel zopet razraste po igrišču in dodali tovornjak nove sveže mivke. Igrišče je dobilo tudi novo mrežo in je zdaj na voljo za uporabo.

Predsednica KS je ob tem povedala: “V dobrem tednu smo v celoti obnovili in uredili peščeno igrišče za odbojko na mivki. To nam je uspelo z veliko dobre volje in trdega dela. Hvala fantje za pobudo in super vzgled, kaj mladina zmore, če dobi priložnost. Prispevali ste velik del k oživitvi nase soseske. Hvala, ponosna sem na vas.

Igrišče je na voljo vsem krajanom, potrebujete le še žogo in športanje na mivki se lahko začne. Ob tem vas naprošamo, da ne poškodujete ali odtujite mreže in da skupaj poskrbimo, da bo igrišče še dolgo na voljo za uporabo za naše otroke, mladino in druge sokrajane.

Zdaj pa kar pogumno na igrišče 🙂

Prva častna tekma odigrana :)
Prva častna tekma odigrana 🙂
Delovna akcija v teku.
Delovna akcija v teku.
Ekipa mladih, ki je s prostovoljnim delom obnovila odbojkarsko igrišče.
Ekipa mladih, ki je s prostovoljnim delom obnovila odbojkarsko igrišče.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja